De laatste damptrends met VaporlinQ

Een van de merken die verkocht wordt via EA-Sigaret is VaporlinQ. VaporlinQ is een Nederlands merk dat zowel elektronische sigaretten als e-liquids en vaporizers verkoopt. De vaporizers worden in het buitenland geproduceerd, maar de e-liquids worden stuk voor stuk in Nederland ontwikkelt en geproduceerd. Zowel de verpakking als de e-sigaretten hebben veel weg van de echte sigaretten. Het gebruik en de vorm komt overeen en daar staat VaporlinQ bekend om. Voor veel overstappers van gewone sigaretten naar e-sigaretten is de handeling van de e-sigaretten van VaporlinQ bijna hetzelfde als wanneer je een gewone sigaret opsteekt.

 

Net als een gewone sigaret

Door de jaren heen heeft VaporlinQ verschillende modellen uitgebracht, telkens met het doel om het de damper zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dampen is een goed alternatief voor roken, en het kan mensen helpen om van hun verslaving af te komen. De hoeveelheid nicotine is vrijwel hetzelfde, maar de inname van een aantal dodelijke stoffen wordt met gebruik van e-sigaretten aanzienlijk verminderd. Dit is gebleken uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken. Een van de meest innovatieve vaporizers van VaporlinQ is de Cig-a-LinQ lijn: een cartridge met de e-liquid bevat een hoge smaakontwikkeling en is zeer handig in gebruik. Zo hoef je de cartridge niet handmatig na te vullen, maar je vervangt het hele mondstuk en het verdamperelement.

 

VaporlinQ heeft voor ieder wat wils

Andere modellen die VaporlinQ aanbiedt zijn Next, JustFog, Joyetech, Kimsum en SMOK. Deze modellen hebben allemaal hun eigen specificaties en maken het daarom voor verschillende soorten rokers zo aangenaam mogelijk. Zo is de Kimsum speciaal ontworpen voor ervaren dampers, is Cig-a-LinQ meer voor beginners en kunnen dampers met Next een volgende stap nemen. Hierbij gaat het vooral om nieuwe technieken om te inhaleren. VaporlinQ heeft vooral als doel om het voor verschillende doelgroepen vooral zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom is er voor ieder wat wils: voor beginners, ervaren dampers maar ook elegante modellen voor vrouwen. Ook zijn er verschillende kleuren en smaken beschikbaar.


De ideale PG/VG verhouding

Deze e-liquids worden dus in Nederland ontwikkelt en staan bekend om hun rijke smaak. Dit komt onder andere door een juiste PG/VG verhouding van 30/70. PG staat voor Propyleenglycol en dit bindmiddel zorgt voor een sterkere smaak. VG (Vegetable Glycerine) maakt de smaak zachter en zorgt voor een zoete smaak. Dankzij een hoger percentage van VG wordt er ook meer damp geproduceerd. De cartridges van VaporlinQ worden geleverd zonder nicotine, dit kun je zelf los bij bestellen.